Hello Worldeu!

Well hello peeps ! Welcome to my unlimited blogeu~ Let's take a tour in my blog !.


credit

Skin by ; WANA Icons by SC


Sakit hati

aku terkilan dgn apa yang hang buat kat aku.kau roomate aku tp cara kau layan aku mcm sampah!
selama ni aku sabaq ja dgn hg,tp not this time.semoga Allah balas balik jasa kau dekat aku ! kau downgrade aku,fikir aku bodoh sgt, aku ni lembab sgt,even satu kumpulan pun kau takkan pernah nk bincang skli even satu BILIK ! kau sanggup ketepikan aku sbb nk utamakan kawan 'baik' kau sndri.kau fikir aku taktau kau tipu aku selama ni ? depan ckp manis blkg mcm sampah doe ! aku bangga sangat ada roomate mcm KAU ! TERIMA KASIH !

The time

It's been long time I didn't post anything here.
Lol sound pretty mainstream right.
I'm so busy doing my assignments and other works that keep bothering me to finish it early.
By the way,I'm still with my blog but the other blog actually
because that blog is specially for my work course.haha
ok bye,there's nothing I want to post actually.

Older Post